Totaaloplossing

Voor vele sectoren biedt Dakbeheer Limburg een totaaloplossing op het gebied van dakbeheer, dakonderhoud én uitvoering. Met name de volgende doelgroepen vragen om een specifieke aanpak en oplossingen op maat:

  • Particuliere woningbouw: huurders, huis- en appartementeneigenaren verwachten een snelle oplossing van acute dakproblemen. Of stel, u zit met een daklekkage maar komt er niet uit met uw verzekering. Dakbeheer Limburg is er dan voor u.
  • Woningverenigingen: als woningvereniging heeft u een zorgplicht voor uw woninghuurders. Door de kwaliteit van platte daken en HWA’s voor uw woningvereniging te bewaken, zorgt Dakbeheer Limburg dat de huurders gezond en zorgeloos kunnen wonen.
  • Industrie: daklekkages kunnen enorme schade veroorzaken aan een machinepark. Dakbeheer Limburg zorgt ervoor dat lekkages snel en vakkundig worden verholpen. Daarnaast mogen renovatie- of onderhoudswerkzaamheden aan een dak de voortgang van productieprocessen nooit belemmeren. Dakbeheer Limburg beperkt de overlast van deze werkzaamheden tot een minimum. De continuïteit van uw bedrijfsprocessen komt daardoor geen moment in gevaar.
  • Verenigingen van Eigenaren (VvE’s): als Vereniging van Eigenaren van een appartementencomplex bent u verplicht om te waken over de veiligheid, het woongenot en de waardevastheid van het complex. Hiervoor moet de VvE een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen. Met behulp van een conditiemeting en structureel dakbeheer, inclusief onderhoud, kan Dakbeheer Limburg u hierbij van dienst zijn.
  • Zorg: in zorgcomplexen heeft optimale zorg voor bewoners en cliënten de hoogste prioriteit. Werkzaamheden aan een dak mogen dan ook zo weinig mogelijk overlast veroorzaken. Dakbeheer Limburg weet als geen ander zorgvuldig om te gaan met de complexe en kostbare installaties op en onder het dak van zorgcomplexen.
  • Onderwijs: door het lawaai van renovatie- of onderhoudswerkzaamheden op het dak van onderwijsinstellingen kunnen leerlingen mogelijk worden afgeleid. Daarom voert Dakbeheer Limburg deze werkzaamheden zoveel mogelijk uit tijdens schoolvakanties. Dit komt ook de veiligheid tijdens de uitvoering ten goede. Na de vakantie kan uw school met een gezond dak weer ongehinderd van start gaan.